dissabte, 11 de febrer del 2012

CONDICIONS D'ÚS DE LA SALA D'EXPOSICIONS



-La sala d'exposicions de can Sebastià és propietat de la Fundació Privada Buxaderas-Grau, que hi té la seu social.
-L'interior de la sala es destina a exposicions i actes. Totes les exposicions i actes que s'hi duguin a terme (com també el calendari i els horaris) han de ser aprovats pel Patronat de la Fundació i han de tenir una relació directa amb les finalitats de la Fundació recollides als estatuts.
-Les exposicions i els actes realitzats a la sala de can Sebastià poden ser per iniciativa de la Fundació o amb col·laboració amb corporacions, entitats públiques o privades, o particulars.
-La Fundació pot cedir la sala a corporacions, entitats i particulars per a activitats culturals amb les condicions que cregui oportunes. Les corporacions, les entitats i els particulars sempre es comprometen: (a) a complir els diversos punts d'aquestes normes; (b) a utilitzar en la publicitat de l'exposició o altre tipus d'acte els logos de la Fundació i de l'Ajuntament de Tona, segons la disposició que consta en el model que també se'ls farà arribar (de tot el material imprès, els organitzadors tenen l'obligació de lliurar-ne dues còpies a la Fundació); (c) a pagar la quantitat que, en cada moment i segons les característiques de l'exposició o acte, estableixi el Patronat; (d) a encarregar-se de la guarda de la sala durant els dies de l'exposició.
-Les despeses de publicitat aniran a càrrec de l'expositor. De tots els cartells en paper anunciador d'un acte o exposició caldrà fer-ne arribar 12 exemplars a l'Ajuntament de Tona perquè es col·loquin a les cartelleres tancades i en els edificis de propietat municipal.
-El muntatge i desmuntatge de les exposicions van a càrrec de l'expositor. No és permès clavar claus ni du a terme accions que causin perjudicis a la sala o a les instal·lacions.
-No és permès fumar dins la sala.
-Qualsevol persona o col·lectiu que vulgui utilitzar la sala ho ha de sol·licitar al Patronat per escrit i amb antelació.
-Les entitats o col·lectius que exposin a la sala han d'acceptar que s'hi celebrin, mentre duri una exposició, altres actes culturals programats pel Patronat, si és el cas.
-La Fundació no es fa responsable de les substraccions ni dels desperfectes d'obres d'art exposades.
-El Patronat es reserva el dret de modificar aquestes normes, així com el dret de decidir en el cas que sorgeixi cap dubte en la interpretació.  




PLÀNOL I MIDES DE LA SALA






TARIFES D'UTILITZACIÓ DE LA SALA 2023


Per ús de la sala per setmana o fracció de setmana, sense venda d'obra: gratuït
Per ús de la sala per setmana o fracció de setmana, amb venda d'obra: 80 euros

Aquest preu inclou la cessió de la sala i totes les despeses de llum i aigua.

En el cas de l'ús de la sala amb venda d'obra, a aquesta quantitat s'ha d'afegir 24.60 euros de cost de la neteja de la sala, que es fa cada cop que s'acaba una exposició o es fa un acte públic.
Les despeses de publicitat i la guarda de la sala van a càrrec de l'expositor. 

S'expediran els corresponents certificats oficials de donatiu a la Fundació.

El 2023 els donants  particulars a  Fundacions (incloses a la llei 49/2002) tenen una deducció en l'IRPF del 75% en els primers 150 euros i del 30% a partir d'aquesta xifra. 


CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE

buxaderasgrau@gmail.com
Telèfon de contacte: 686965755


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada